Kategoriler
Proje Haberleri

Mak Life Villaları satışları devam ediyor

Mak Life Villaları Gaziantep’te yer alan bir projedir. Proje Mak Life İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Sadece villalardan oluşan projede konutların satışları devam ediyor. Banka kredisine uygun olarak satışları yapılan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Mak Life Villaları toplam 7 adet villadan oluşmaktadır. Villaların her biri 4 oda 1 salon olarak tasarlanmıştır. Villalar iki katlı dublekstir. Ortak kullanım banyosu dışında ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Bu banyo yatak odasında ayrı bir alanda yer almaktadır. Villalarda salon ile mutfak ayrıdır. Mutfak ve banyo dolapları birinci sınıf kalitede malzemelerden hazırlanmaktadır. İç kapılar dayanıklı özel tasarımlıdır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Odalar geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Villaların kışın ısınması için yerden ısıtmalı doğalgaz tesisatı bulunmaktadır. Yazın gerekli olduğunda serinlemek için de klima kullanılmaktadır.

Mak Life Villaları 7/24 site içi güvenlik ile korunmaktadır. Özel güvenlik hizmetlerine ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de devrededir. Her villanın kendine ait bireysel bahçesi vardır. Bahçe alanı içinde ayrıca açık yüzme havuzu da bulunmaktadır. Havuz hem yetişkinler, hem çocukların yüzebilecekleri şekilde tasarlanmaktadır. Projede yer alan her villa için bireysel açık otopark bulunmaktadır.

Mak Life Villaları satışları

Projede bulunan villalar banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Anlaşmalı bankalardan kredi çekerek bu villalara sahip olmak mümkün. Villaları gezmek için imkanı olmayanlara görüntülü arama ile gezme olanağı sunulmaktadır. Doğa ile iç içe bir yaşan sunan villalar 4 oda 1 salondur. Villalar brüt 430 net 190 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villaların fiyatları 5 milyon 100 binden başlamaktadır. Villa fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Mak Life Villaları banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Uzakta olan alıcıların villaları görmesi için görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Villaların güncel fiyatları ve proje hakkında detaylar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (342) 322 42 42 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (545) 775 08 16 numarası da bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız