Kategoriler
Proje Haberleri

Makri Prestij Villaları satışları devam ediyor

Makri Prestij Villaları projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makri Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde müstakil bahçeli ikiz villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde müstakil bahçeli ikiz villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 198 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine özel bahçe alanı bulunmaktadır. Özel basınçlı rezistanslı güneş enerji sistemi ve İzo kiremit kaplı su ve ısı yalıtımlı çatı gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projeye uygun özel tasarım mutfaklar yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Tüm ıslak zeminlerde birinci sınıf seramik ve vitrifiye mevcuttur. 32. sınıf laminant parke uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Panjur, merkezi uydu sistemi ve klima alt yapı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Makri Prestij Villaları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Akarca Mahallesi 865 sokakta inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Sahil bandına yürüme mesafesindedir. Ayrıca Çalış Plajına 2 kilometre, şehir merkezine 3,25 kilometre ve Dalaman havaalanına 35 dakika uzaklıktadır.

Makri Prestij Villaları fiyatları ne kadardır?

Makri Prestij Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.150.000 TL ile 4.300.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 507 294 71 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…