Kategoriler
Proje Haberleri

Makyol Santral hemen teslim

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, Makyol İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Makyol Santral konut projesi, toplam 16 bin 906 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

5 blokta toplam 407 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki daire büyüklükleri, 55 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Makyol Santral konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 781 bin TL ila 1 milyon 58 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 332 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yüzde 70’i satılmış durumdaki konut projesinde, 3 bin liradan başlayan taksitlerle 50 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Makyol Santral konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birbirinden zengin sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, AVM, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Isınma sistemi olarak merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede teras ve balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Akbatı Alışveriş Merkezi’ne komşu olan konut projesi, D-100, TEM Otoyolu bağlantısına kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje; TED, MEF, FMV Işık, Bilfen ve Bahçeşehir Okulları gibi birçok eğitim kurumuna yakın yerde yükseliyor.

Makyol Santral konut projesi, Koza Mah. 1655 Sok. No: 5 (Akbatı AVM Yanı) Esenkent-Esenyurt-Bahçeşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 30 60