Kategoriler
Toki Haberleri

Malatya Merkez Beydağı Toki 559 konut 34 dükkan kura sonuçları

Malatya Merkez Beydağı Toki 559 konut 34 dükkan kura sonuçları belli oluyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Malatya Toki Evleri kuralar yarın çekilecektir. Ayrıca söz konusu toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Malatya’da yer almaktadır.

Malatya 559 konut ve 34 dükkan Toki Konutları projesinde toplam 593 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Ayrıca bu 593 adet bağımsız bölüm kura çekilişi yapılacaktır. Toplu konut projesinde konut belirleme kurası 10 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.  Söz konusu konut projesinde kuralar Cuma günü saat 11:00’de başlayacaktır.

Malatya 559 konut ve 34 dükkan Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca konutların dışında farklı büyüklüklerde 34 adet ticari üniteye yer verilmektedir. Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi Konut ve İş Yeri Hak Sahipliği Belirleme kurası 11:00’de başlayacaktır.

Malatya Merkez Beydağı Toki 559 konut 34 dükkan kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından organize edilen kura çekilişi ile hak sahipleri belli olmuştur. Ayrıca 02 Şubat 2023 tarihinde kura çekilişi canlı olarak yayınlanacaktır. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi Toki’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Malatya Merkez Beydağı Toki konut ve dükkan kura sonuçları kura çekilişi canlı izle

https://www.youtube.com/watch?v=V6YfV1zwBus

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

“Malatya Merkez Beydağı Toki 559 konut 34 dükkan kura sonuçları” için 3 yanıt

Malatya Beydağı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Yatay mimari konut ve işyeri kura çekimi bittimi yoksa tekrar kura çekimi yapılacak mı

Merhaba Nurgül Hanım
Malatya Beydağı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Yatay mimari konut ve işyeri kura çekimi yapılmıştır.
Saygılarımızla,

Merhaba lar 2 . Kura cekımı olacak dıye soylenımler var doğrumu acaba kurada ısmı çıkmayanlar nereye başvur ması gerekiyor bu süreçte

Yorumlar kapatıldı.