Kategoriler
Proje Haberleri

Maltepe Perla Şubat 2023’te teslim

Maltepe Perla projesi merkezi konumda, kendine özgü mimarisi ve seçkin yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Suadiye İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.243 metrekarelik proje alanı üzerinde toplam 11 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Suadiye İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.243 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede toplam 11 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 99, net 83 metrekarelik bir alana sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Dış özellikler içerisinde; kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, hidrofor, paratoner, su deposu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, gömme dolap, kiler, vestiyer, klima, spot aydınlatma ve duşakabin gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Maltepe Perla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Feyzullah Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Nezih bir semtte yükselen proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Üstelik sahile yürüme mesafesindedir. 4 dakika içerisinde ulaşabileceğiniz Marmaray 500 metre yürüme mesafesindedir. Çevresinde kreş, eczane, eğlence merkezi, hastane, eğitim kurumları, polis merkezi, sağlık ocağı, semt pazarı ve üniversite mevcuttur. Bununla birlikte anayol ve caddeye yakın olmasıyla birlikte dolmuş, havaalanı, metro, minibüs, otobüs durağı ve tren istasyonu yakın mesafede yer almaktadır.

Maltepe Perla fiyatları ne kadar?

Maltepe Perla projesinde brüt 99 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 499 99 15 veya 0 (544) 415 71 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…