Kategoriler
Proje Haberleri

Mamik Revna satışları devam ediyor

Mamik Revna projesi Kocaeli’de bulunan bir projedir. Proje Mamikler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje daireleri kredili satış için uygundur. Satışlarına devam edilen dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları, ödeme seçenekleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Mamik Revna toplam 10 bin 111 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 3 katlı 8 adet bloktan oluşan bir projedir. Toplam 101 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı büyüklüklerdedir. Tüm dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan her mevsim oturmak mümkündür. Konutlarda mutfak ve salon ayrıdır. 2 oda 1 salon dairelerde 2 adet, 3 oda 1 salon dairelerde ise 3 adet banyo vardır. Banyolar yatak odaları içinde ek olarak ayrı bir alanda yer almaktadır. Konutların kışın ısınması için yerden ısıtma sistemleri mevcuttur. Yazın ise klima kullanılmaktadır.

Mamik Revna sitesi 7/24 güvenlik sistemleri ile korumaktadır. Siteye giriş çıkış için kullanılan iki noktada güvenlikler her saat bulunmaktadır. Araç park etmek için her daireye bir araçlık otopark alanı ayrılmıştır. Site içinde ortak kullanımlı yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzu hem yetişkinler, hem çocuklar için özel olarak ayrı ayrı bulunmaktadır. Buna ek olarak çocuk oyun alanları, kamelyalar, fitness ve sauna da site içindeki sosyal donatılardan bazılarıdır.

Mamik Revna daireleri büyüklükleri ve satışları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon brüt 114, net 100 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 3 milyon 002 bin 860 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon brüt 163, net 143 metrekare kullanım alanına sahip daireler ise 4 milyon 266 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Mamik Revna projesinde satışlar kredi kullanımına uygundur. Anlaşmalı bankalardan kredi desteği alarak bu dairelere sahip olma imkanı vardır. Buna ek olarak uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Projeye uzak olanlar için görüntülü arama ile daireleri gezme imkanı bulunmaktadır. Hem bu imkandan yararlanmak hem de daireler hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (538) 058 23 85 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız