Kategoriler
Proje Haberleri

Manar Yuvacık 3 satışları başladı

Manar Yuvacık 3 projesi yenilikçi ve modern konsepti ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Kain İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında kazançlı daireler ve villalar mevcuttur. Site içerisinde 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 villa konseptinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kain İnşaat imzası taşıyan projede kazançlı daireler ve villalar yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bu konutlar 3 artı 1 daireler tipleri ile 4 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, Fitness salonu, spor alanı, peyzaj alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve fiber internet gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Manar Yuvacık 3 nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje bulunduğu bölgenin en hızlı prim yapan konumunda yükselmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğitim kurumları, sağlık kurumları, park ve cami mevcuttur. Bununla birlikte otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Manar Yuvacık 3 fiyatları ne kadar?

Manar Yuvacık 3 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.015.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğü sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 323 13 16 veya 0 (534) 892 10 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…