Kategoriler
Proje Haberleri

Manor 502 Malikaneleri satışları devam ediyor

Manor 502 Malikaneleri, Antalya, Döşemealtı’nda bulunmaktadır. Alanında Türkiye’nin en büyük projesidir. Malikanelerin yapımları hala devam etmekte olup teslimlerinin 2022 yılı Aralık ayında yapılması planlanmaktadır. Satışları devam eden malikanelerin özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve malikanelerin özellikleri

Manor 502 Malikaneleri toplam 8.020 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 8 adet 3 katlı malikane bulunmaktadır. Malikanelerin her biri aynı tiptir ve aynı büyüklüktedir. Konutların iç mimarisinde birinci sınıf kalitede modern malzemeler kullanılmıştır. Isı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Merkezi ısıtma ve merkezi soğutma sistemi bulunmaktadır. Isınma doğalgaz ile sağlanmakta olup yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Projeye özel olarak üretilen gizli panjur ve çift cam doğramalar bulunmaktadır. Malikane içinde bulunan bütün yatak odaları ve çocuk odalarının içlerinde hem kendilerine özel banyoları hem de özel giyinme odaları bulunmaktadır. Bunların dışında çamaşır yıkama, kurutma odası, kiler, ütü odası bulunmaktadır.

Manor 502 Malikaneleri sakinlerinin araçlarını park etmeleri için her bir konuta özel kapalı 4 araçlık otopark bulunmaktadır. Malikanelerde bulunan kapalı otoparkın içinde ekstra bir oda alanı vardır. Bu alanı kiler, sığınak, garaj odası ya da hobi odası olarak değerlendirmek mümkündür. Konutların her birinin kendine ait açık yüzme havuzu ve bahçesi vardır. En üst katta fitness odası bulunmaktadır. Buna ek olarak özel ses yalıtımlı müzik odası, sinema odası ya da hobi odası olarak kullanılabilecek bir alan da bulunmaktadır.

Manor 502 Malikaneleri satış fiyatları

Projede bulunan malikaneler, 10 ve üzeri oda sayısına sahiptir. Son derece geniş ve ferah olan bu konutlar brüt 1.002, net 735 metrekare kullanım alanına sahiptir. Yapım aşaması devam eden konutların 2022 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Fiyatları şu anda 32 milyon ile 40 milyon arasında değişmektedir. Kredili satın alıma uygun şekilde satılmaktadır. Malikanelerin güncel fiyatları, ödeme koşulları ve diğer merak ettiklerinizi firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 132 54 49 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız