Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara 60 satışları başladı

Manzara 60 projesi fark yaratan özellikleri ve lüks yapı malzemeleri ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Grup Avenir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok, 56 adet konut ve 3 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Avenir İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında 14 katlı tek blok yer almaktadır. Site içerisinde bulunan bu blokta 56 adet daire ve 3 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 127 metrekare olmaktadır. Projede kullanılan bütün malzemeler TSE, CE, ISO belgelidir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik peyzaj düzenlemesi ve çevre düzenlemesi yapılmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ergonomik dolapları ve ada mutfak yer almaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Cam oda niteliğinde ısıcamlı cam balkon yer almaktadır. Her daireye özel kiler alanı ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Manzara 60 konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde market, semt pazarı, park ve üniversite mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Manzara 60 fiyatları ne kadardır?

Manzara 60 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.519.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 26 veya 0 (549) 528 36 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…