Kategoriler
Proje Haberleri

Manzara Evleri Talas lansmana özel fiyatlarla satışta

Manzara Evleri Talas projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje RSC Mimarlık & Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 3 ayrı parselde bağımsız 3 adet ultra lüks villalar yer almaktadır. Bu villalar 4.5 artı 1 tip villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Talas villa projesinde 3 ayrı parselde bağımsız 3 adet ultra lüks villalar yer almaktadır. Bu villalar 4.5 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 4.5 artı 1 villalar 230 metrekare ile 260 metrekare kullanım alanına sahip iki farklı tasarımdan oluşmaktadır. Ayrıca söz konusu villalar zemin artı 1 kattan oluşmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel ayrı girişli otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın müstakil bahçe alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde hamam ve duşakabin yer almaktadır.

Manzara Evleri Talas fiyatları ne kadar?

Manzara Evleri Talas projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4.5 artı 1 villaların fiyatları 3 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.  Projenin teslim tarihi 15 Ağustos 2022 olarak planlanmıştır.

Manzara Evleri Talas nerede yer alıyor?

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Reşadiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz Erciyes ve Ali Dağı manzarasına sahiptir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (505) 906 13 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…