Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Sitesi Rize satışları başladı

Marina Sitesi Rize projesi deniz manzarasına hakim benzersiz bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu Rize’nin Fındıklı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yaşarlar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projede 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yaşarlar Gayrimenkul firması tarafından geliştirilen projede 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Marina Sitesi Rize konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Rize’nin Fındıklı İlçesi Liman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar önü kapanma ihtimali olmayan deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, semt pazarı, eğitim kurumları ve cami mevcuttur. Havalimanına 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Marina Sitesi Rize projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 720.000 TL ile 775.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik araç takası değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 314 84 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…