Kategoriler
Proje Haberleri

Marinera Çeşme nerede yükseliyor?

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat firmaları ortaklığıyla hayata geçirilen Marinera Çeşme konut projesi, 7 blokta toplam 74 adet daireden meydana geliyor.

Blokların 3 katlı olarak tasarlandığı konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesinde 1+1 tipteki daireler brüt 53,84 ila 74,29 metrekare, 2+1’ler brüt 79,38 ila 120,45 metrekare, 3+1’ler 99,53 ila 125,20 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Marinera Çeşme konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 1 milyon 214 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 865 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 2 milyon 148 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 25 peşinat verip kurum içi 24 ay vade yapabilmek mümkün. Satılık 40 adet konutun bulunduğu projede, ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Marinera Çeşme konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, fitness merkezi, spor salonu, plaj, oyun alanları, çocuklar için oyun parkları, yeşil alan ve yürüyüş alanı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde teras da mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Deniz manzaralı olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konumuyla da dikkat çekiyor. Çeşme’nin en ünlü koylarından Ayasaranda Koyu’nda yükselen konut projesi, Çeşme Marina’ya oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor. Proje sahiplerini hem denizle hem de ormanla buluşturuyor.

Marinera Çeşme konut projesi, Alaçatı Mah. Kemalpaşa Cad. No: 102/A Çeşme/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 4 616 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.