Kategoriler
Proje Haberleri

Marinera Çeşme satışları yüzde 5 indirimle devam ediyor

Marinera Çeşme İzmir’in en sevilen tatil beldelerinden olan Alaçatı’da yer almaktadır. Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler anahtar teslimi olarak satılmaktadır. Her mevsim oturmaya elverişli dairelerin özellikleri, proje detayları ve güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Marinera Çeşme projesinde toplam 74 adet konut yer almaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak farklı büyüklüklerdedir. Bütün dairelerde mutfak ile salon ayrıdır. Odalar, banyo, hol, ön bahçe, arka bahçe ve teras bulunmaktadır. 3 oda 1 salon dairelerde ayrıca ebeveyn banyosu da yer almaktadır. 1+1 daireler brüt 100, net 70 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 daireler ise brüt 145, net 120 metrekaredir. Son olarak ise 3+1 daireler brüt 203, net 113 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Dairelere iniş çıkış asansör ile yapılmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır.

Marine Çeşme projesinde sosyal donatılar da yoğun şekilde bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu mevcuttur. Bu yüzme havuzunda hem yetişkinler hem çocuklar için özel yüzme alanı vardır. Çocukların keyifli vakit geçirmesi için hem çocuk oyun alanı hem de oyun parkları vardır. Yetişkinler için ise spor salonu, fitness salonu, özel yeşil alanlar mevcuttur. Ayrıca proje dairelerine özel plaj bulunmaktadır. Daireler deniz manzaralı ve yeşil alan üzerindedir. Güvenlik için 7/24 güvenlik kameraları vardır.

Marinera Çeşme güncel daire fiyatları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Bir oda bir salon dairelerin fiyatları şu anda 7 milyon 750 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon daireler ise 11 milyon 850 binden başlamaktadır. Projenin en geniş dairelerinde ise satış fiyatları 14 milyon 250 binden başlamaktadır. Fiyatlar sadece dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Konum olarak bütün daireler aynı özelliktedir.

Marinera Çeşme projesinde peşin fiyata yüzde 5 indirim kampanyası bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Daha güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için 444 46 16 numarasını arayabilirsiniz. Fiyatlandırmanın dışında ek olarak merak ettiklerinizi de bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız