Kategoriler
Proje Haberleri

Maritza Beykoz Vadi Evleri satışları devam ediyor

Maritza Beykoz Vadi Evleri projesi üst gelir grubuna hitap eden yapısı ile seçkin bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Beykoz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje beş mimar tarafından kurulmuş Maritza İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 45.000 metrekarelik bir arsa üzerinde 21 blok ve toplam 252 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler normal, bahçe katı ve dubleks olmak üzere 3 artı 1, 4 artı 1, 4 artı 2, 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5 mimar tarafından kurulmuş Maritza İnşaat tarafından geliştirilen proje 45.000 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje firmanın en son ve devam eden tek projesi olma özelliğine sahiptir. Site içerisinde 21 blok ve toplam 252 adet daire yer almaktadır. Bu daireler normal, bahçe katı ve dubleks olmak üzere 3 artı 1, 4 artı 1, 4 artı 2, 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 162 metrekaredir. 4 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 302 metrekaredir. 4 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. 5 artı 2 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 525 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 552 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve fitness salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, çocuk parkı, yürüyüş parkuru ve kafeterya yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Maritza Beykoz Vadi Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beykoz İlçesi Çiğdem Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Çubuklu Su Terazisi ile 164. Yıl Hatıra Ormanının hemen yukarısında yer almaktadır. Aydemir Cenefe Viyadüğü, projenin birkaç yüz metre aşağısında bulunmaktadır. Ayrıca Dedeoğlu – Elmalı otobüs durağı projenin yanında yer almaktadır. Beykoz sahiline yürüyerek 20 dakikada ulaşmak mümkündür. Üstelik AcrLoft AVM’ye 15 dakikada ulaşılmaktadır.

Maritza Beykoz Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Maritza Beykoz Vadi Evleri projesini yatırım amaçlı değerlendirmek de mümkündür. Çünkü bölgenin emlak endeksi 1.000.000 TL’nin üzerinde seyretmektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 532 205 73 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…