Kategoriler
Proje Haberleri

Marmara Realty satışları devam ediyor

Marmara Realty Balıkesir’de yer alan bir projedir. Proje Şengüller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde çok sayıda dairenin yer aldığı projede daire satışları başlamış durumda. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Marmara Realty projesinde farklı büyüklüklerde daireler bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 2 oda 1 salon dairelerde sadece bir adet banyo vardır. Diğer dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odası içinde giyinme odası olarak isimlendirilen özel bir alan da yer almaktadır. Daire iç kapıları Amerikan kapı dış kapıları çelik kapıdır. Dairelerin hepsinde vestiyer hazır olarak yer almaktadır.

Marmara Realty projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Araç park etmek için site içinde açık otopark alanı vardır. Dairelerin güvenliği için kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun parkı vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur.

Marmara Realty projesinde dairelerin fiyatları

Projede yer alan dairelerin satış fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. 80 metrekare 2 oda 1 salon giriş katı 1 milyon 25 binden satılmaktadır. 2 oda 1 salon 83 metrekare ara katlar ise 1 milyon 50 binden başlamaktadır. 110 metrekare giriş kat 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon ara kat 110 metrekare kullanım alanlı daireler 1 milyon 250 binden satılmaktadır. Son olarak projenin en geniş daireleri olan 220 metrekare kullanım alanına sahip 4+1 dubleksler 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Marmara Realty daireleri banka kredisi kullanımına uygundur. Dairelerin satışları hakkında detaylara 0 (507) 984 37 81 numarasından ulaşabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…