Kategoriler
Proje Haberleri

Marus Art Beytepe teslimleri yaklaştı

Ankara’da lüks villa projeleriyle adını duyuran Marus Yapı, modern ve sade tasarım anlayışını Marus ART Beytepe projesinde bir araya getirmektedir. Proje Ankara İli, Çankaya İlçesi, Beytepe’de yer almaktadır. Bu projenin son durumuyla ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

Marus ART Beytepe Modern ve Zarif Tasarım

Villa projesi 5 bin 600 metrekare büyüklüğe sahip  arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 5 bin 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde ise toplam 12 adet villa yer almaktadır. Marus Yapı’nın Marus ART Beytepe projesi, modern ve zarif tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca bu proje Ankara’nın lüks villa projeleri arasında özel bir yere sahiptir.  Şehir yaşamından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır.

Ankara’da inşa edilen villa projeleri arasında öne çıkan Marus ART Beytepe projesinde inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmıştır. Ayrıca bu projede peyzaj çalışmalarına başlanmıştır. Bu da projenin sona yaklaştığının bir göstergesi olmaktadır.

Projedeki villalarda bodrum kat bulunmamaktadır. Beytepe villa projesi böylece 3 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Bu proje, geniş ve ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Villaların her biri 460 metrekare arsa payına sahiptir. Ayrıca projedeki villalar 5+1tipinde tasarlanmıştır. 5+1 tipinde tasarlanan villaların büyüklükleri ise net 400 metrekare büyüklüğündedir.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları

Her bir villa için elektrikli araç şarj istasyonları bulunmaktadır. Bu, çevre dostu bir yaklaşımın bir parçasıdır.

Beytepe villa projesinde 2 araçlık kapalı otopark ve misafirler için açık otopark imkanı sunulmaktadır. Böylece, park sorununu da ortadan kalkmış olacaktır. Ayrıca projede yağmur suları depolanarak bahçe sulamasında yeniden kullanılacaktır.

Villa projesi akıllı ev teknolojisiyle inşa edilmiştir. Böylece projede, kullanıcılarına 7/24 teknik ve fiziki güvenlik sunulmaktadır.

Gayrimenkul PR şirketi, projenin lüksün en fonksiyonel haliyle inşa edildiğini vurguluyor. Standartların üstünde bir yaşam deneyimi sunuyor.

Ferah ve Huzurlu Ofis Alanları

Projede çatı katında ferah ve huzurlu bir çalışma ofisi bulunan villalar mevcuttur. Her odada kendine ait bir banyo bulunması, konforu artırır.

Kent merkezine yakın konumda bulunan projede hastane, okul, alışveriş merkezi, market ve restoranlara kolaylıkla ulaşılabilir.

Projede yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır, bu da konforlu bir yaşam sağlar. Ayrıca villaların iç tavan yüksekliği 3.40 metre olarak inşa edilmiştir, bu da ferahlık hissiyatını artırmaktadır.

Kalan son 4 villa satışta

Projedeki villaların çoğu satılmış durumdadır. Ayrıca villa projesinde yakında oturumların başlaması beklenmektedir. Gayrimenkul PR şirketi ise kalan son 4 villayı uygun ödeme koşulları ve kısmi takas seçeneğiyle satışa sunmaktadır.

Marus ART Beytepe projesi, Ankara’da lüks ve konforu bir araya getiren bir yaşam deneyimi sunuyor. Modern tasarımı, çevre dostu yaklaşımı ve olanaklarıyla bu proje, ayrıcalıklı bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek.

Marus ART Beytepe projesi, Ankara’da lüks villa projeleri arasında özel bir yere sahiptir. Modern tasarım, çevre dostu teknolojiler ve geniş yaşam alanlarıyla bu proje, lüksü ve konforu bir araya getiriyor.

Villa projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Beytepe’de 1778. sokak ile 1780. sokağın kesiştiği köşede yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 500 00 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…