Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Marvel 300 lansman fiyatları ile satışta

Marvel 300, Kayseri Talas’da yer almaktadır. Grup Avenir İnşaat tarafından inşa edilmektedir. Lansmana özel avantajlar ve fiyatlar ile projenin satışları devam etmektedir. Proje hakkında merak edilenler ve dairelerin genel özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Marvel 300 4 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda toplam 300 adet konut yer almaktadır. Konutlar 2+1 ve 3,5+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde çamaşır yıkamak ve kurutmak için özel çamaşır odası bulunmaktadır. Buna ek olarak balkon da her dairede vardır. 2 oda 1 salon daireler 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. 3,5 oda 1 salon daireler 130 metrekare kullanım alanına sahiptir. Geniş dairelerde küçüklere ek olarak kiler, yemek odası, ebeveyn banyosu, gece holü ve portmanto bulunmaktadır.

Marvel 300, projesinde merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Aynı zamanda merkezi sıcak su da bulunmaktadır. Katlar arasında ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu da daha sessiz evler anlamına gelmektedir. Balkonlar cam balkon olarak tasarlanmıştır. Bu özelliğinden dolayı hem yazın hem kışın oturma imkanı vardır. Daireler lüks ve modern şekilde tasarlanmaktadır.

Marvel 300 konum özellikleri ve satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Günlük olarak ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesindedir. Okul, market, sağlık ocağı, eczane, pastane, camiye yakındır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç, hem toplu taşıma kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak tramvay hattına ve otobüs durağına yürüme mesafesindedir.

Marvel 300 lansman satışları devam etmektedir. Daireler kredi kullanımına uygun değildir ancak uygun şartlarda takas imkanı vardır. Daireler şu anda 1 milyon 515 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Dairelerin güncel fiyatları ve ek olarak bilgiler için firma ile iletişime geçebilirsiniz. 444 50 26 ve 0 (544) 828 36 47 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. Lansmana özel fırsatlar için de aynı numaralardan bilgi talep edebilirsiniz. Ayrıca firmanın kendi web sitesinden de bilgi alabilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız…