Kategoriler
Proje Haberleri

Marvista Paradise 0.99 kredi oranı ile satışta

Marvista Paradise projesi kaliteli yaşam alanları ve mevcut lokasyonu ile bulunduğu bölgede önemli bir prestij kazanmaktadır. Projenin konumu Batman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Marvista İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.500 metrekarelik site alanı içerisinde 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 normal ve dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Marvista İnşaat güvencesi ile yükselen proje 8.500 metrekarelik site alanına sahiptir. Site içerisinde 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 normal ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 206 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site alanının yüzde 80’ini bahçe alanı oluşturmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, buhar odası ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Marvista Paradise konumu hakkında

Proje, Batman’ın Merkez İlçesi Tilmerc Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde eğlence merkezi, market, semt pazarı, sağlık kurumları ve eğitim kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Marvista Paradise fiyatları ne kadardır?

Marvista Paradise projesinde 0.99 kredi fırsatı sunulmaktadır. Brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 188 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 206 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 668 20 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…