Kategoriler
Proje Haberleri

Masar Tower Düzce satışları devam ediyor

Masar Tower Düzce merkezde yer alan konut projelerinden birisidir. Masar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede hemen teslim olarak dairelerin satışları devam etmektedir. Bölgenin önemli projeleri arasında yer alan projenin detayları, dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve güncel satış fiyatları detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Masar Tower toplam 3.641 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 13 katlı 2 blok şeklinde yükselen proje, bölgenin en prestijli projeleri arasında yer almaktadır. Bloklarda 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 127 adet daire bulunmaktadır. Daireler modern yapılı ve kullanışlı olarak hazır bulunmaktadır. Daire iç kapıları özel tasarım ve dayanıklıdır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Mutfak kısmında fırın, set üstü ocak ve bulaşık makinesi hazır olarak bulunmaktadır. Konutlarda ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Dairelerde kombiler hazır olarak yer almaktadır. Elektrik kesintileri için jeneratör bulunmaktadır. Su kesintileri içinse su deposu ve hidrofor bulunmaktadır.

Masa Tower projesinde katlar arasında iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Asansör hem insan hem yük taşımaya elverişlidir. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Site içinde hem araçların hem de dairelerin güvenliği için kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Konum olarak hem özel araçla hem ulaşım araçları ile uzak bölgelere seyahate elverişlidir. Toplu taşıma için otobüs kullanılmaktadır. Özel araçla seyahat içinse E-5 ya da TEM otoyolu kullanılmaktadır.

Masar Tower daireleri güncel fiyatları

Projede yer alan daireler anahtar teslim olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 35-38 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Daireler şu anda 460 bin ile 500 bin arasında satış fiyatına sahiptir. 2 oda 1 salon daireler 58-59 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Bu daireler ise 720 bin ile 760 bin arasında değişen fiyatlara sahiptir.

Masar Tower projesi hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin güncel fiyatları, ödeme koşulları ve diğer merak ettikleriniz için 0 (543) 657 27 95 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız