Kategoriler
Proje Haberleri

Masar Tower’da kredisiz kefilsiz faizsiz ödeme

Düzce merkezde Masar Grup inşaat firması tarafından inşa edilen Masar Tower konut projesi, toplam 3 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

13 katlı tek bloktan meydana gelen projede, 228 adet daire ve 16 adet ticari ünite mevcut. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 63 ila 68 metrekare, 2+1 tipteki daireler ise 91 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Masar Tower konut projesi fiyat listesi

Karma projedeki konutların fiyatları, 172 bin TL ila 250 bin TL arasında değişiyor. Projede kredisiz, kefilsiz, faizsiz 51 ay vade yapabilmek mümkün. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden de faydalanılabiliyor. Ara ödemeli, 1.499 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilme olanağı da mevcut.

Masar Tower projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sinema, kameriye, süs havuzu, masa tenisi ve bilardo mevcut. Asansörlü projede duşakabin de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Lansmanı 17 Temmuz’da yapılan proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Projenin inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanmış durumda bulunuyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan proje, geniş ve yeşil peyzaj alanlarına sahip.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Proje; Düzce Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Proje, ulaşım olanaklarına da çok yakın bir yerde yükseliyor. Proje ana yollara ve oto yollara kolay ulaşılabilir bir noktada.

Masar Tower konut projesi, Orhangazi Mah. Konuralp 443 Sok. No: 17 Merkez/Düzce adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 26 13-0537 265 41 69 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.