Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Mavera Konutları Bartın’da yükseliyor

Mavera Konutları, Bartın merkezde bulunan bir projedir. Projenin yapımcı firması Kalaycıoğulları İnşaat’tır. Modern ve lüks konutlardan oluşan projede daire satışları devam etmektedir. Satışı devam eden dairelerin fiyatları, proje özellikleri ve merak edilen bütün bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Mavera Konutları farklı büyüklüklerde lüks dairelerden oluşmaktadır. 2+1, 3+1 ve 5+1 daireler yer almaktadır. Dairelerin her birinin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 3+1 ve üzeri dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Tüm banyolarda duş kabinleri hazır şekildedir. Dairelerin iç kapıları özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise özel güvenlikli çelik kapıdır. Seramik ve laminat zemin kaplaması vardır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma olarak yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır.

Mavera Konutları 7/24 kamera sistemi ile korunmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark mevcuttur. Yüzmek için özel ısıtmalı kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca özel spor salonu, yürüyüş parkurları, sauna ve ortak kullanımlı kış bahçesi de projede mevcuttur. Katlar arasında geçiş için asansör sistemi mevcuttur.

Mavera Konutları ulaşım avantajı ve daire fiyatları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Cami, eczane, market, okul, park, polis merkezi, şehir merkezi, hastane ve spor salonuna yakındır. Uzak mesafeler için hem toplu taşıma, hem özel araç kullanımı mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş ve minibüs duraklarına yakın konumdadır.

Mavera Konutları dairelerinin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Projede bulunan 2+1 daireler 101 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyatları 1 milyon 750 binden başlamaktadır.

3 oda 1 salon olan dairelerin büyüklükleri 132 metrekaredir. Fiyatları 1 milyon 950 binden başlamaktadır.

Projenin geniş ve büyük daireleri olan 5+1 daireler 187 metrekare büyüklüğündedir. Dairelerin şu anda fiyatı 2 milyon 500 binden başlamaktadır.

Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ve ödeme koşulları hakkında ek olarak bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (378) 227 35 50 ve 0 (531) 340 34 75 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız