Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Residence Başakşehir satışları devam ediyor

Mavera Residence Başakşehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makro İnşaat ve Ak Yapı İş Ortaklığı ile birlikte hayata geçirilmektedir. 14 dönüm alan içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda  309 adet 1 artı 1, 176 adet 2 artı 1 daire mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

14 dönüm alan içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda  309 adet 1 artı 1, 176 adet 2 artı 1 daire mevcuttur. Ayrıca proje içerisinde ticari üniteler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 40 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 61 metrekare olmaktadır. Satışa sunulan iş yerinin büyüklüğü ise 76 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna, buhar odası ve fitness salonu bulunmaktadır.

Asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Klima, çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mavera Residence Başakşehir konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Avrupa’nın en büyük Şehir Hastanesi’nin hemen yanında yükseltmektedir. Üstelik bu konutlar park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi ve market bulunmaktadır. Halkalı-Yeni Havalimanı Metrosuna 5 dakika uzaklıktadır. 3. Köprü bağlantı yollarına 5 dakika uzaklıktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mavera Residence Başakşehir fiyatları ne kadardır?

Mavera Residence Başakşehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 5.000.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 659 27 02 veya 0 (537) 263 87 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…