Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Villa Büyükçekmece 3. Etap satışta

Mavera Villa Büyükçekmece 3. Etap konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Büyükçekmece İlçesinde yükselen proje Topazlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda proje müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Büyükçekmece İlçesi, Fatih Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Büyükçekmece villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir ve uzaktan da telefonla kontrol edilebilmektedir. Villalarda beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra villalarda gömme dolap, klima, panjur, teras, barbekü, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar da yer almaktadır.

12 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı gibi olanaklar sunulmaktadır. Bunların dışında müstakil havuz ve bahçe, spor alanı, sauna, teniz kortu, açık yüzme havuzu gibi olanaklara da yer verilmiştir. Büyükçekmece villa projesi kapsamında toplam 12 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 6+2 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca her villanın kendisine ait 170 metrekare ile 335 metrekare arasında bahçe alanları bulunmaktadır. Villalar brüt 685 metrekare alana sahiptir.

Mavera Villa Büyükçekmece 3. Etap fiyatları ne kadar?

İstanbul villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

685 metrekare brüt alana sahip 6+2 villalar 8 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Mavera Villa Büyükçekmece 3. Etap nerede yer alıyor?

Villa projesi, İstanbul Büyükçekmece’de deniz manzaralı bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 853 50 34 ve 0533 973 59 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…