Kategoriler
Proje Haberleri

Mavi Kapı Evleri 2. etap satışları başladı

Mavi Kapı Evleri Bodrum Milas’ta yer almaktadır. Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ilk etap satışları tamamlandı. İkinci etabı beklenen projede satışlar başladı. Proje daireleri, konumu, fiyatı ve genel özellikleri hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Mavi Kapı Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Daireler oda, salon, mutfak, yatak odası, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlar deniz ve yeşil alan manzaralıdır.  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerde ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Bu klimalar aynı zamanda yazın serinlemek için de kullanılmaktadır. Daire içlerinde amerikan kapı bulunmaktadır. Konutların güvenliği için dışa açılan kapıları çelik kapı olarak tasarlanmıştır. Mutfakta ankastre set hazır olarak bulunmaktadır.

Mavi Kapı Evleri ısı yalıtımına sahip olarak hazırlanmaktadır. Sitede 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Sadece site sakinlerinin kullanımı için açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Mavi Kapı Evleri konum avantajları

Proje önemli alanlara yakın mesafededir. Yakınlarında alışveriş merkezi, market, eczane, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Evlerden bir yere gitmek için hem özel araç, hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak dolmuş ve minibüs bulunmaktadır. Özel araç içinse hemen yakında cadde yer almaktadır. Ayrıca Bodrum-Milas Havaalanına 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Daire büyüklükleri ve fiyatları

Mavi Kapı Evleri projesi 2. etabında çok sayıda farklı büyüklükte daire yer almaktadır. Evlerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Projedeki 1 oda 1 salon daireler brüt 59, net 44 metrekare büyüklüktedir. Bu dairelerin fiyatları şu anda 3 milyon 980 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler brüt 100, net 74 metrekare büyüklüktedir. Fiyatları 6 milyon 570 binden başlamaktadır. Projenin geniş daireleri 3+1 daireler brüt 109, net 83 metrekare büyüklüktedir. Bu daireler de şu anda 7 milyon 400 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Proje dairelerinin satışlarında 36 ay ve 0 faiz oranı uygulaması yapılmaktadır. Daireleri satış öncesi görüntülü arama ile gezmek mümkündür. Şu anda inşaat halinde olan dairelerin 2024 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Daha detaylı bilgi için 0 (533) 923 31 89 numarasını arayabilirsiniz.

Proje hakkında detaylar için tıklayınız