Kategoriler
Proje Haberleri

Mavi Park 1 hemen teslim daireler satışta

Mavi Park 1 projesi Kahramanmaraş’ta yer alan bir projedir. Proje Demirler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Hemen teslim olarak satılan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Mavi Park 1 projesi toplam 3.410 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 8 kat olarak yükselen iki bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon olarak yer almaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında hava almak için müsaittir. Dairelerde ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Yatak odası içinde banyoya ek olarak bir de giyinme odası ismi verilen özel bir alan vardır. Her bir dairede vestiyer de bulunmaktadır. Daireler modern ve yenilikçi mimari ile tasarlanmaktadır. Mutfak ile salon ayrı şekilde konumlanmıştır. Mutfak kısmında dolaplar da hazır olarak bulunmaktadır.

Mavi Park 1 daireleri sakinlerinin araçlarını park etmeleri için hem kapalı hem açık otopark vardır. Su kesintileri için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Mavi Park 1 daire konumu ve satışları

Proje konum olarak merkezi bir konumdadır. Çevresinde ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, eczane, hastane, market, manav, cami bulunmaktadır. Daha uzak mesafelere ulaşım için özel araçlar ya da toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Mavi Park 1 daireleri 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin satışları şu anda devam etmektedir. 3 oda 1 salon olan daireler brüt 126 metrekare, net 104 metrekaredir. Tek tip olan dairelerde fiyatlar 1 milyon 375 binden başlamaktadır. Daire fiyatları konumlarına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca satışların yapılacağı güne göre de fiyatlarda değişiklik olmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile irtibata geçebilirsiniz. Bunun için 0 (530) 504 40 46 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız