Kategoriler
Proje Haberleri

Maya Kemer Evleri 2. etap satış fiyatları

Maya Kemer Evleri 3 etap olarak İstanbul Eyüpsultan’da hayata geçirilmektedir. Yapımcı firması Maya Gayrimenkul Geliştirme A.Ş’dir. Projenin 1 ve 2. etabı inşaat halinde 3. etabı ise geliştirme aşamasındadır. Hakkında bilgi verdiğimiz birinci etabın ardından 2. etap satış fiyatlarını haberin devamında paylaştık.

Proje özellikleri

Maya Kemer Evleri megakentte hayata geçirilen önemli projelerden birisidir. Çok sayıda değişik büyüklükte dairelere yer verilmektedir. Projenin yapımcı firması daha önce başarılı pek çok projeye imza atmıştır. Mayavera – Çekmeköy, Maya Residences – Etiler, Park Maya, Maya d’Or, Maya Köyü – Bodrum, Akatlar Maya Sitesi ve Etiler Maya Sitesi bunlardan bir kaçıdır. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projede spor yapmak için hem fitness merkezi hem de özel spor alanları bulunmaktadır. Bunların dışında araç park etmek için de hem kapalı hem açık otopark mevcuttur. Isınma merkezi ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Daireler anahtar teslim olarak satışa sunulmaktadır.

Maya Kemer Evleri 2. etap fiyatları

Proje 2. etap satışlarına başlamış durumdadır. Maya Kemer Evleri 2. etap projesinde bir oda bir salon daireler iki tiptir. Bu dairelerden brüt 87, net 61 metrekare kullanım alanı olanı 4 milyon 862 bine satılmaktadır. Brüt 102, net 72 metrekare olan bir oda bir salon daire ise 5 milyon 994 bin satış fiyatına sahiptir. Projede 2+1 daireler tek tiptir. Bu daireler net 87, brüt 128 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 7 milyon 322 bin 200 Türk Lirasından başlayan satış fiyatına sahiptir.

Maya Kemer Evleri geniş daireleri ise 3+1 ve 4+1 dairelerdir. 3 oda 1 salon dairelerden net 108, brüt 155 metrekare kullanım alanına sahip olanı 12 milyon 695 bine satılmaktadır. Diğer üç oda bir salon olan daire ise 15 milyon 893 bine satılmaktadır. Bu dairenin brüt kullanım alanı 214 metrekare, net kullanım alanı ise 146 metrekaredir. Projenin en geniş dairesi olan 4 oda 1 salon daireler tek tiptir. Brüt 222, net 151 metrekare kullanım alanına sahiptir. Fiyatları 15 milyon 718 bin olarak belirtilmektedir.

Proje dairelerinin fiyatları bu şekildedir. Ödeme koşulları ve seçenekleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için 0533 155 60 63 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız