Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

MB Verde Evleri sıfır faiz fırsatı ile satışta

MB Verde Evleri projesi doğal örtüyle uyumlu mimari hayalinin gerçeğe dönüştüğü eşsiz yaşam fırsatı sunmaktadır. Mersin’in Mezitli İlçesi’nde yer alan proje Oktay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 43 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde 12 blok ve toplam 248 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oktay İnşaat ayrıcalığı ile geliştirilen proje 43.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan proje 5 ile 7 kat arasında değişen 12 blok yükselmektedir. Üstelik 4 adet kule blok ile 8 adet yatak blok şeklinde tasarlanmıştır. Bu bloklar toplam 248 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 189 ile 251 metrekare arasında değişmektedir. Peyzajla birleştirilmiş bahçe katı daireler de yer almaktadır. Bahçe katı dairelerin 20 metrekarelik bahçe kullanım alanı da mevcuttur. Bununla birlikte proje alanına ek olarak yan tarafındaki 20.000 metrekarelik Bülent Oktay-Neşe Oktay park alanı Oktay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde 25.000 metrekarelik ferah yeşil alan bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık hava sineması, açık yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, çocuk oyun parkı, mini süs göletleri, tenis kortu, basketbol sahası, evcil hayvan parkı ve mini golf sahası bulunmaktadır. Dış özellik içerisinde ise; asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmakla birlikte doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi birçok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

MB Verde Evleri konumu hakkında

Karakteristik dokusu ile dikkat çeken proje, Mersin’in Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bununla birlikte daireler doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde eğlence merkezi, market, semt pazarı yer almaktadır. Ayrıca proje çevresinde cami, okullar, sağlık ocağı ve eczane gibi pek çok alan mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

MB Verde Evleri fiyatları ne kadardır?

Anahtar teslim durumundaki MB Verde Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Projede kapsamında yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 6.800.000 TL ile 7.500.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik bahsi geçen projenin teslim 2024 yılının dördüncü çeyreği olarak planlanmıştır. Ayrıca konut projesindeki daireler yüzde 33 peşin, 20 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0324 473 22 44 veya 0533 490 77 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…