Kategoriler
Proje Haberleri

Meda Aydınpark Evleri satışları devam ediyor

Meda Aydınpark Evleri projesi İstanbul İli, Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen konut projesi Meda Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde toplam 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede 4 konut bloğunda ise toplam 226 adet daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meda Yapı İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 7 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 226 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1+1 dairelerin büyüklüğü brüt 59 metrekaredir. 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekare ile 116 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekaredir. Ayrıca 4+1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekare ile 268 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 3 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araçlar için şarj istasyonu bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde spa, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Açık mutfak, ankastre mutfak seti, portmanto, hilton banyo ve geniş balkonlar yer almaktadır. Balkonlara hem mutfaktan hem de salondan giriş bulunmaktadır.

Meda Aydınpark Evleri nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Aydınevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Lokasyon olarak oldukça merkezi konumda yükselen proje pek çok alana yakın konumdadır. Küçükyalı Metrosu 900 metre, HillTown Alışveriş Merkezi 950 metre mesafededir. E-5 Karayolları Küçükyalı Durağı, Sağlık ocağı ve Maltepe Belediyesi Veterinerliği, T. C. Maltepe Belediyesi Cumhuriyet Parkı, semt pazarı ve 5 farklı market yakın konumda yer almaktadır.

Meda Aydınpark Evleri fiyatları ne kadar?

Meda Aydınpark Evleri projesinde 0.69 oranında krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Fiyatlar konutların tipine, büyüklüğüne, konumuna ve ayrıca bulunduğu kata göre değişmektedir.

3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 208 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon TL’den başlamaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(216) 388 83 83 veya 0(532) 477 73 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…