Kategoriler
Proje Haberleri

Medeniyetler Çengelköy 24 ay sıfır faizle satışta

Medeniyetler Yapı Firması tarafından hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy konut projesi, İstanbul Üsküdar’da yepyeni bir yaşamın kapılarını aralamaktadır. Ayrıca konut projesi, Üsküdar, Güzeltepe Mahallesi’nde konumlanmıştır. Boğaz manzarasıyla eşsiz bir deneyim sunulmaktadır. Bu haberde, bu prestijli projenin detaylarına yakından inceleyeceğiz. Daire seçeneklerini inceleyeceğiz ve detaylar hakkında bilgi vereceğiz.

Proje Özellikleri

Medeniyetler Çengelköy konut projesi, 3 bin 700 metrekarelik geniş bir arazi üzerine hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 3 bin 700 metrekarelik alan üzerinde 5 adet konut bloğu yer almaktadır. 5 adet konut bloğunda ise toplamda 60 adet daire yer almaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır ve yaşam alanlarınızı daha konforlu hale getirmek için bir dizi özel özellik sunmaktadır.

Daire İmkanları: Daireler, boğaz manzaralı teraslarla donatılmıştır. Ayrıca iç mekanlarda beyaz eşya, giyinme odası, kiler, gömme dolap, vestiyer gibi ayrıcalıkları sunmaktadır.

Lüks Detaylar: Projedeki dairelerde şömine, panjur, çamaşır odası, barbekü, görüntülü diafon ve jakuzi gibi lüks detaylar bulunmaktadır.

Sosyal Alanlar: Projede yüzme havuzu, spor salonu, oyun parkı, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede Türk hamamı, sauna, buhar odası, güvenlik ve toplantı salonu gibi alanlar da yer almaktadır.

Ekstra Olanaklar: Türk hamamı, sauna, 7/24 güvenlik, otopark gibi ekstra olanaklar da sakinlere sunulmaktadır.

Daire Seçenekleri ve Büyüklükleri

Medeniyetler Çengelköy projesinde farklı ihtiyaçlara uygun farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. İşte bu muhteşem projede sunulan daire tipleri ve büyüklükleri:

2+1 Daireler: 135 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen büyüklüklerdedir.

3+1 Daireler: 200 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir.

6+2 Villa Tipi Daireler: 273 metrekare ile büyülenenler için geniş ve ferah seçenekler.

Konut projesinde 24 ay vade ve ayrıca yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire satış fırsatı sunulmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Medeniyetler Çengelköy konut projesi, İstanbul’un gözde semtlerinden Çengelköy’ün merkezinde yer almaktadır. Ayrıca, projeden Boğaz’a sadece 850 metrelik keyifli bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Konut projesi nerede bulunuyor?

Çengelköy projesi, İstanbul Üsküdar’ın Güzeltepe Mahallesi’nde konumlanmıştır.

Proje ne kadar büyük bir arazi üzerine inşa ediliyor?

Bu prestijli konut projesi, 3 bin 700 metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulmuştur.

Dairelerin özellikleri nelerdir?

Akıllı ev sistemleri, boğaz manzaralı teraslar, lüks detaylar ve bir dizi özel özellik sunmaktadır.

Hangi daire tipleri mevcut ve büyüklükleri nedir?

Projede 2+1, 3+1 ve 6+2 villa tipi daireler bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 135 metrekare ile 273 metrekare arasında değişmektedir.

Projedeki sosyal olanaklar nelerdir?

Sitede havuz, spor salonu, oyun parkı, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi birçok sosyal alan bulunmaktadır. Ayrıca, Türk hamamı, sauna ve 7/24 güvenlik gibi ekstra olanaklar da mevcuttur.

İletişim Bilgileri

Bu muhteşem konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak ve detaylı bilgilere ulaşmak için aşağıdaki telefon numaralarını kullanabilirsiniz:

Daha detaylı bilgi almak için 444 3 784 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…