Kategoriler
Proje Haberleri

Median Consept lansmana özel fiyatlarla satışta

Median Consept projesi Van, İpekyolu’nda inşa edilen bir projedir. CEYB İnşaat ve SDF Müteahhitlik ortak çalışmasıdır. Toplam 4.680 metrekare alan üzerinde yer alan projede çok sayıda daire yer almaktadır. Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri hakkında bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Median Consept 3 blok şeklinde yükselen bir projedir. Projede daireler 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bu daireler brüt 175, net 133 metrekare kullanım alanına sahiptir. Her bir dairede 3 oda, 1 salon, mutfak, 2 banyo, 2 WC, 2 lavabo ve balkon yer almaktadır. Balkonlar geniş ve ferah olduğundan oturup temiz hava alınabilir. Dairelerde bulunan banyolardan birisi ebeveyn banyosudur ve yatak odası içinde yer almaktadır. Tüm odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Oda duvarları silinebilir boya ile boyanmıştır. Oda kapıları özel tasarımlı lake boyalıdır. Balkon ve aliminyum cam korkulukları paslanmaz özelliklidir. Dairelerde vestiyer bulunmaktadır. Buna ek olarak mutfak, banyo ve çamaşır makinesi dolapları da hazırlanmaktadır. Tüm odalar ahşap parke ile kaplıdır. Daire giriş kapıları özel kilit sistemli ve ahşap kaplamadır.

Median Consept projesinde her daireye özel otopark ve kiler bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Isınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Bina girişlerinde çocukların okul servisi beklemesi için yüksek alanlar bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için kapalı oyun alanı mevcuttur. Yetişkinler içinse kapalı spor salonu bulunmaktadır.

Median Consept konum avantajları

Konum olarak proje bir çok yere yakındır. Yakınlarında açık semt pazarı, market, okul, cami ve sosyal alanlar yer almaktadır. Akdamar Hastanesine 400 metre yakındır. İpekyolu’na ise 450 metre mesafededir. Ayrıca çarşı merkeze 2 kilometre uzaklıktadır. Siteden hem işyerlerine hem okullara ulaşım kolaydır.

Median Consept evlerinin yapımı devam etmektedir. Tahmini olarak 2023 yılı Haziran ayında dairelerin teslimi planlanmaktadır. Ayrıca kat mülkiyeti yapımı üstlenen firmalar tarafından karşılanmaktadır. Daireler şu anda lansmana özel fiyatlar ile satılmaktadır. 3+1 net 133 metrekare daireler 1.550.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Dairelerin konumları ve tarihe göre fiyatlarda değişiklik olmaktadır. Hem proje hem fiyatlar hakkında güncel bilgi için telefon ile arayabilirsiniz. Proje için iletişim numarası 0 (539) 213 57 21’dir. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız