Kategoriler
Proje Haberleri

Mefa Suite İzmir Sığacık’ta hayat buluyor

Mefa Suite İzmir konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Seferihisar İlçesinde yükselen proje Mefa Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Sığacık Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mefa Suite İzmir modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Hilton banyo, gömme dolap, panjur gibi olanaklara sahiptir. Daire içlerinde ayrıca ankastre set, teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara da yer verilmiştir. Proje kapsamında 18 adet daire yer almaktadır.

Proje olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde geniş peyzaj alanları, sosyal faaliyet alanları, otopark, kamera sistemi gibi olanaklara yer verilmiştir. Konya Selçuklu konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir.

Mefa Suite İzmir konumu ve fiyatları hakkında

Mefa Suite İzmir konut projesi, Türkiye’nin sakin şehri ünvanına sahip olan Seferihisar’ın Sığacık Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda TEOS Marinaya yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 60 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL,

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 600 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında özel ödeme kolaylıkları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 553 646 42 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…