Kategoriler
Proje Haberleri

Mehtap Residence’ta firma bünyesinde taksit

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Yeditepe İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mehtap Residence konut projesi, 1700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen konut projesinde toplam 47 adet daire yer alıyor. Projedeki konut bloğu 14 katlı olarak tasarlandı. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 120 metrekare, 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 180 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Mehtap Residence konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde, inşaat firması bünyesinde taksit yaparak veya banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor.

Mehtap Residence konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı alanları var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kafeterya, kreş, açık otopark, kapalı otopark, toplantı salonu, fitness salonu ve güvenlik gibi çeşitli sosyal donatılar mevcut.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Bağdat Caddesi ve minibüs caddesi arasında yükseliyor. Proje, Erenköy ve Göztepe tramvay duraklarına sadece birkaç yüz metre uzaklıkta. Konut projesi, çeşitli hastanelere ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor.

Mehtap Residence konut projesi, Bağdat Cd, Doktor Zeki Zeren Sk, Kadıköy/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere +90 533 717 91 01 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.