Kategoriler
Proje Haberleri

Menekşe Hürriyet Konutları satışları devam ediyor

Menekşe Hürriyet Konutları projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Ankara konut projesi Menekşe Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Proje içerisinde 1 artı 1 tip daireden 4 artı 1 dubleks daireye kadar değişen farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Projede daire tipleri, teslim tarihi, ödeme planı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Menekşe Yapı firması güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı, süper lüks dairelere sahip bina yükselmektedir. Konut projesinde 1+1 ve 2+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 85 metrekare ile 90 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Jeneratör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar merkezi pay ölçerli yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak modeline sahip dairelerde üçlü ankastre mutfak seti ve akrilik mutfak dolapları bulunmaktadır. PVC doğrama, Hilton sistem banyo ve lavabolar, led tavan aydınlatma, duvar kağıdı uygulaması ve vestiyer gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Menekşe Hürriyet Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Namık Kemal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevresinde market, okullar bölgesi, meclis, polis merkezi, hastane, eczane ve park alanı bulunmaktadır. Üstelik caddeye yakın konumda olması sebebiyle dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Menekşe Hürriyet Konutları fiyatları ne kadar?

Menekşe Hürriyet Konutları projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca inşaat çalışmaları hızla devam eden projenin teslim tarihi ise 30 Eylül 2023 tarihi olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0535 626 06 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…