Kategoriler
Proje Haberleri

Menta Alyans Sultanbeyli dubleks daireleri satışta

Menta Alyans Sultanbeyli 6 bin metrekarelik alan üzerinde yer almaktadır. Menta Yapı tarafından hayata geçirilen proje konum olarak Tem otoyolu Sultanbeyli gişeleri yanında bulunmaktadır. 12 katlı 2 blok içinde çok sayıda daire ve dubleks dairelere yer verilmektedir. Toplam 96 daireden oluşan projenin detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje Detayları ve Daire Özellikleri

Menta Alyans Sultanbeyli projesi içinde yer alan 96 daire tekli ve dubleks olarak yer almaktadır. Her iki daire tipinde de 1+1’den 4+1’e kadar oda sayısı değişmektedir. Tekli dairelerde 1+1 70 metrekare, 2+1  90 metrekare, 3+1 130 metrekare ve 4+1 150 metrekaredir. Dubleks dairelerde ise 1+1  68 metrekare, 2+1 102 metrekare, 3+1 125 metrekare ve 4+1 145 metrekare kullanım alanı mevcuttur. Her daire için ortak kullanım alanı 29 metrekaredir. Konut sade, her zevke uygun tasarımı sahiptir. Dubleks dairelerde yukarı kata çıkmak için merdivenler çocukların da rahatça inip çıkacağı şekildedir. Dairelerin bulunduğu her katta kat bahçeleri vardır. Araç park etmek için hem açık, hem kapalı otoparkı mevcuttur.

Menta Alyans Sultanbeyli projesinde sosyal faaliyet alanları da oldukça fazla. Isıtmalı kapalı havuzu yaz-kış kullanıma uygundur. Kapalı havuzun dışında sauna ve fitness salonu da bulunmaktadır. Toplu spor dallarını sevenler için mini futbol sahası ile basketbol sahası da özel aktivite alanı olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca yetişkinler gibi çocukların da sosyalleşmesi için hem çocuk parkı, hem kapalı oyun alanı mevcuttur. Proje için ayrılan inşaat alanının yarısı konutlara, diğer yarısı ise bahçe olarak yer alıyor. Bahçe ve dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti mevcuttur.

Menta Alyans Sultanbeyli Daire Fiyatları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine ve kat konumlarına göre değişmektedir. Daireleri banka kredisi ile satın almak mümkün. Fiyat olarak ise 1+1 bahçe dubleks daireler 1.575.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışta. Dairelerde her ay ödenen aidat mevcuttur. Bu aidat şuan için sabit 625 TL olarak belirtilmektedir. Ancak ilerleyen günlerde aidat tutarında değişiklik olabilir. Verdiğimiz bilgilere ek olarak detay almak için 0 (216) 592 14 53 sabit numarayı ya da 0 (533) 740 10 50 cep telefonunu arayabilirsiniz. Bu numaradan güncel satış fiyatlarını da öğrenmek mümkün.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız