Kategoriler
Proje Haberleri

Menta Alyans Sultanbeyli satışları devam ediyor

Menta Alyans Sultanbeyli projesi büyüklüğü 6 bin metrekare olan bir alanda konumlanmıştır. Menta Yapı tarafından hayata geçirilen bu proje, Tem otoyolu Sultanbeyli gişelerinin yanında bulunmaktadır. İki bloktan oluşan 12 katlı yapı içerisinde birçok daire ve dubleks daire bulunmaktadır. Toplamda 96 daireden oluşan bu proje hakkındaki detaylar aşağıda yer almaktadır.

Proje Detayları ve Daire Özellikleri

Menta Alyans Sultanbeyli projesinde, 96 adet tekli ve dubleks daire bulunmaktadır. Her iki daire tipinde de oda sayıları 1+1’den 4+1’e kadar değişmektedir. Tekli dairelerde 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare ve 4+1 daireler ise 150 metrekare büyüklüğündedir. Dubleks dairelerde ise 1+1 daireler 68 metrekare, 2+1 daireler 102 metrekare, 3+1 daireler 125 metrekare ve 4+1 daireler ise 145 metrekare kullanım alanına sahiptir. Her daire için ayrılan ortak kullanım alanı ise 29 metrekaredir. Menta Alyans Sultanbeyli’nin tasarımı sade ve her zevke uygun şekilde yapılmıştır. Dubleks dairelerdeki merdivenler çocukların rahatça inip çıkabileceği şekilde tasarlanmıştır. Her katta kat bahçeleri bulunan dairelerde açık ve kapalı otopark seçenekleri de mevcuttur.

Menta Alyans Sultanbeyli sosyal faaliyet alanları

Menta Alyans Sultanbeyli projesinde sosyal faaliyet alanları oldukça geniştir. Isıtmalı kapalı havuz, yaz-kış kullanıma uygundur. Ayrıca projede sauna ve fitness salonu da bulunmaktadır. Spor yapmayı sevenler için mini futbol sahası ve basketbol sahası gibi özel aktivite alanları da projede yer almaktadır. Çocukların da sosyalleşmesi düşünülerek çocuk parkı ve kapalı oyun alanı da proje içerisinde bulunmaktadır. Projede kullanılan alanın yarısı konutlara, diğer yarısı ise bahçelere ayrılmıştır. Bahçe ve dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti sunulmaktadır.

Menta Alyans Sultanbeyli daire fiyatları ne kadar?

Proje içerisinde yer alan dairelerin fiyatları, büyüklüklerine ve kat konumlarına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daireleri banka kredisi ile satın almak mümkündür.

125 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.  Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (216) 592 14 53 sabit numarayı ya da 0 (533) 740 10 50 cep telefonunu arayabilirsiniz. Bu numaradan güncel satış fiyatlarını da öğrenebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Menta Alyans Sultanbeyli projesinde kaç daire bulunmaktadır?

Projede toplamda 96 adet daire yer almaktadır.

Dairelerin büyüklükleri ne kadardır?

Proje içerisinde 1+1’den 4+1’e kadar değişen büyüklükte daireler bulunmaktadır.

Hangi olanaklara sahip sosyal faaliyet alanları vardır?

Projede ısıtmalı kapalı havuz, sauna, fitness salonu, mini futbol sahası ve basketbol sahası gibi olanaklar bulunmaktadır.

Menta Alyans Sultanbeyli’nin güvenliği nasıl sağlanmaktadır?

Proje içerisinde bahçe ve dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti sunulmaktadır.

Daire fiyatlarını nereden öğrenebilirim?

Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve güncel satış fiyatlarını öğrenmek için 0 (216) 592 14 53 sabit numarayı ya da 0 (533) 740 10 50 cep telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız