Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yüzde 5 peşinatla

Konut projesi T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı İller Bankası güvencesi ile Vesen Yapı firması tarafından  hayata geçirilmektedir. Tuzla konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi’nde yer almaktadır. Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde yer alan yalıların satışlarına tüm hızıyla devam etmektedir. BDDK tarafından yeni düzenleme ile söz konusu konut projesi için de konut kredisine açılmıştır.

Proje özellikleri neler?

Tuzla konut projesi İstanbul, Tuzla’da 40 bin 795 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  40 bin 795 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje bölgenin denize sıfır tek projesi olarak da öne çıkmaktadır. Konut projesinde toplam 158 adet yalı dairesi yer almaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemleri gibi bir çok özellik de konut projesinde öne çıkmaktadır.

İstanbul konut projesi toplam 16 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca zemin + 3 normal katlı 16 adet konut bloğunda ise toplam 158 adet yalı dairesi yer almaktadır. Konut projesinde yer alan daire tiplerine baktığımızda ise projede 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 tip dairelerin yer aldığı görülmektedir. Daire büyüklerine baktığımızda ise en küçük yalı dairesinin 214 metrekare olarak projenin tasarlandığı görülmektedir. Meskenler için 26 metrekare ile 117 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde teraslar bulunmaktadır. Ayrıca 52 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen bahçe kullanım alanları yer alıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları sosyal alanları neler?

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi denizde sıfır konumda yer almaktadır. Konut projesinde yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal alanlar yer almaktadır.

Tuzla konut projesinde peyzaj alanları, yürüyüş parkuru, yapay göletler, zen bahçeleri, bulunmaktadır. Çocuk oyun alanları, 1.550 metrekarelik macera temalı survivor çocuk parkı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca 3 bin 850 metrekare büyüklüğünde açık hava spor merkezi, kapalı sosyal alanlar da mevcuttur. Konut projesinin teslim tarihi ise 2024 yılı Mart ayı olarak planlanmıştır.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede yer alıyor?

Tuzla konut projesi Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika mesafededir. Konut projesi ayrıca TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca bölgedeki alışveriş merkezlerine ise 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere 10 kilometre mesafede yer almaktadır.

Projenin tanıtım ofisi, Postane Mahallesi, İller Bankası Sokak, Tuzla / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 10 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…