Kategoriler
Proje Haberleri

Merdan Bahçe Villaları satışlar devam ediyor

Merdan Bahçe Villaları projesi geniş özellikleri ve şık mimarisi ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Merdanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Merdanoğlu İnşaat güvencesi ile yükselen proje 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Site içerisinde 34 adet müstakil villa bulunmaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 460 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 380 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde kafeterya, sosyal tesis, peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik her villanın kendine özel açık yüzme havuzu ve sauna alanı yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Her villada 160 metrekarelik teras alanı yer almaktadır. Ütü odası ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Merdan Bahçe Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Silivri’nin en güzel lokasyonunda, şehir manzarasına sahip bir bölgede yükselmektedir. Muhitinde eğlence merkezi, hastane ve cami yer almaktadır.

Merdan Bahçe Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 460 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 8.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 727 02 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…