Kategoriler
Proje Haberleri

Merdan Koru Villaları satışları başladı

Merdan Koru Villaları projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Merdanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 60.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 70 adet müstakil ahşap villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

60.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 70 adet müstakil ahşap villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. 5 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 275 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kişiye özel otopark alanı ile misafir otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel müstakil yüzme havuzu ile bahçe alanı bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde; sosyal tesis, gölet , sauna , spor salonu, çocuk oyun parkı , kamelyalar ve yeşil alan mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villaların çatısı ve dış cephesi su, ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Şömine, merkezi klima , çamaşır odası, çamaşır makinası bölümü, otomatik merkezi süpürge ve portmanto gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Merdan Koru Villaları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve okullar yer almaktadır.

Merdan Koru Villaları fiyatları ne kadardır?

Merdan Koru Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 9.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 275 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 727 02 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…