Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Residence Sultanbeyli satışları devam ediyor

Merkez Residence İstanbul Sultanbeyli’de yer alan bir projedir. Proje YGA Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Daire ve ticari konutlardan oluşan karma projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, proje hakkında merak edilenler ve dairelerin güncel fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Merkez Residence toplam 11 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 4 adet blok vardır. Bloklarda 57 adet ticari ünite, 220 adet konut vardır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazırlanmıştır. Konutların her biri geniş ve modern tasarıma sahiptir. Binalar yapı ve deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmaktadır. Hem ısı hem yalıtıma sahiptir. Konutların ısınması için merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör vardır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için uygundur. Projede yer alan işyerleri 40 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2+1 daireler 65 metrekare ile 75 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 100 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Dairelerin balkonları da kendileri gibi geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yazlık hem kışlık olarak kullanılmaktadır.

Merkez Residence 24 saat özel güvenlik ile korumaktadır. Girişlerde de özel güvenlik sistemleri devrededir. Site içinde araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Konut sakinlerinin faydalanması için kafe, restoran, çocuk oyun parkı, sinema salonu, anaokulu bulunmaktadır.

Merkez Residence konumu ve güncel fiyatları

Proje hem özel ulaşım ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım da avantaja sahiptir. Merkezi bir konumda olduğundan önemli yerlere ulaşım da son derece kolaydır. Proje Kadıköy Meydanına 21 dakika, Avrasya tüneline 18 dakika, Üsküdar sahile 22 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakika mesafede yer almaktadır.

Merkez Residence projesinde fiyatlar dairelerin büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon 77 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 3 milyon 865 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon 99 metrekare kullanım alanına sahip daireler ise 5 milyon 740 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Ödeme koşulları ve o anki güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0216 321 51 15 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…