Kategoriler
Proje Haberleri

Merlux Royal satışları başladı

Merlux Royal Mersin Mezitli’de yer almaktadır. Merlux İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 oda 1 salon dairelerden oluşmaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, genel özellikleri ve satış fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Merlux Royal 15 katlı yükselen özel tasarımlı bir blok olarak yükselmektedir. 3+1 dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Dairelerin her birinden balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde banyoya ek olarak giyinme odası alanı da vardır. Daire içi merkezi süpürme sistemi bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Her dairenin içinde özel asansör çağırma düğmesi mevcuttur. Daireden çıkmadan asansörü kendi katına çağırmak mümkündür. Konutların ısınması için doğalgaz ısıtma sistemi vardır. Buna ek olarak yaz aylarında serinlemek için de klima kullanılmaktadır.

Merlux Royal lüks ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor vardır. Site içinde güvenlik için retina güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Araç parkı için özel açık otopark vardır. Projede teras alanında özel barbekü alanı vardır. Ayrıca özel tasarım sinema salon, yarenlik alanı, misafir ağırlama odası ve game room mevcuttur. Sosyal donatılar olarak tenis kortu, basketbol sahası, pilates salonu, voleybol sahası, yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzu alanında özel localar bulunması da projenin bir diğer özelliğidir.

Merlux Royal satışları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Daire satışlarında uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Şu anda 3 oda 1 salon daireler 2 milyon 280 binden başlamaktadır. Bu dairelerin net kullanım alanı 109 metrekare brüt kullanım alanı 147 metrekaredir.

Merlux Royal dairelerinin güncel fiyatlarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (324) 606 04 14 ve 0 (530) 130 25 33 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan proje ve daireler ile ilgili merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız