Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Orman Çubuklu’da peşinde yüzde 15 indirim

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, Mesa Mesken inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mesa Orman Çubuklu konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

8 bloktan meydana gelen projede toplam 219 konut var. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 125 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 30’u satılan konut projesinin Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mesa Orman Çubuklu konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 1 milyon 989 bin TL ila 6 milyon 826 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde peşin ödemede yüzde 15 indirim yapılıyor. Ayrıca 180 ayda yüzde 0,79 oranında faizle de ödeme yapılabiliyor.

Mesa Orman Çubuklu konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi bazı sosyal donatı özellikleri mevcut.

Asansörlü konut projesinde, yerden ısıtma sistemi ve ısı pay ölçer bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Proje nerede yükseliyor?

Konut projesi, Çubuklu Polis Hatıra Ormanı sınırlarına yakın bir noktada yer alıyor. Proje, orman manzarasıyla da dikkatleri çekiyor.

Mesa Orman Çubuklu konut projesi, Acarlar Mah. 34800 Beykoz/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 9 366 numaralı telefondan ulaşılıyor.