Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Panorama fiyat listesi

Mesa Panorama İstanbul Maltepe’de yer alan bir projedir. Mesa Mesken tarafından hayata geçirilen proje, 3 bloktan oluşmaktadır. 1+1’den 4+1’e kadar değişik oda sayısına sahip konutlardan oluşan proje hakkında detaylar ve daire fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Mesa Panorama toplam 317 daireden oluşmaktadır. Zemin olarak seramik zemin ve parke zemin döşemesi mevcuttur. Bazı dairelerde ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yine geniş dairelerde odalara ek olarak çamaşırlık da bulunmaktadır. 19 katlı bloklar depreme dayanıklı şekilde inşa edilmiştir. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Araç parkı için açık otopark vardır. Site içi güvenliği sağlamak için 7/24 güvenlik sistemi vardır.

Mesa Panorama projesi sosyal alanları da çeşitlidir. Binalar arasında özel peyzajlı bahçeler vardır. Bahçelerde özel dinlenme ve yürüyüş alanları mevcuttur. Ortak kullanımlı açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuz hem büyükler, hem küçükler içindir. Düzenli spor yapmayı sevenler için tam donanımlı spor salonu bulunmaktadır. Bunların dışında çocukların oyun oynaması için park ve oyun alanı mevcuttur.

Mesa Panorama güncel fiyat listesi

Projede oda sayısı değişik çok sayıda daire yer almaktadır. Konut projesinde daire fiyatları, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutun bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

1+1 daireler 73-81 metrekare arasında değişmektedir. Fiyatlar da 2.779.000 TL ile 3.473 TL arasında değişmektedir.

2+1 daireler 77 metrekareden 99 metrekareye kadar kullanım alanına sahiptir. Fiyatları 5.398.000 TL-5.410.000 TL arasında değişmektedir.

Projedeki 3+1 dairelerin büyüklükleri 105 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Dairelerin fiyatları ise 4.662.000 TL ve 5.774.000 TL arasında değişmektedir.

Projede yer alan en geniş daireler 4+1 dairelerdir. Bu dairelerin büyüklükleri 160 metrekaredir. Ayrıca satış fiyatları da 11.270.000 TL’den başlamaktadır.

Mesa Panorama projesinin tam adresi; Zümrütevler Mahallesi, Çağlayanlar Sokak, No: 20, Maltepe / İstanbul’dur. E5 karayolu, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Adalet Sarayı, Yeditepe Üniversitesi, proje konumunun yakın olduğu bazı bölgelerdir. Proje konutlarının teslim tarihi 2023 Eylül olarak belirtilmektedir. Yukarıda verdiğimiz fiyatlar şu anda güncel olan fiyatlardır. Ancak zaman içinde bu fiyatlarda değişiklik olabilir. Dairelerin fiyatları hakkında güncek bilgi almak için 444 9 366 numaralı telefon aranabilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız