Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Metafor Ankara yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta

Metafor Ankara 27.000 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Başkentin en prestijli iş kulesi olma özelliğindeki projede çok sayıda ofis, rezidans ve mağaza yer almaktadır. View Yapı tarafından inşa edilen konutların satışları indirimli ve vade avantajlı olarak devam etmektedir.

Proje detayı ve daire özellikleri

Metafor Ankara başkentin en gözde iş kulelerinden birisi olarak tasarlanmaktadır. 41 katlı A ve B blok olmak üzere iki bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklardan B blok sadece rezidanslara ayrılmıştır. A bloğunda ise home ofis ve ofisler yer almaktadır. Proje toplamında 323 ofis, 228 mağaza ve 276 rezidans bulunmaktadır. Daireler de 1+1, 2+1 ve 3+1 penthouse alternatifleri vardır. Binaların hem iç mimarisi, hem dış mimarisi modern yapıya sahiptir. Isı ve ses yalıtımı mevcuttur. Güvenlik sistemleri ile koruma sağlanmaktadır. Metroya komşu olan projede hem özel ulaşım hem toplu ulaşım avantajı vardır. Ankara’nın önemli yerlerine kısa sürede ulaşma imkanı sağlanmaktadır. Proje ayrıca Ankara’nın en büyük rekreasyon alanı olma özelliğini taşıyacak, Millet Bahçesi’ne de komşudur.

Metafor Ankara projesinde yer alan 1+1 daireler, net 59 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde salon + mutfak, banyo, balkon ve yatak odası yer almaktadır. 2+1 daireler 85 metrekare ile 93 metrekare arasında net kullanıma sahiptir. Bu dairelerde 1+1’lere ek olarak ebeveyn odası ve kiler yer almaktadır. Projenin en geniş daireleri olan 3+1’lerin ise net kullanım alanı 160 metrekaredir. Daire içinde üç oda bir salon bulunmaktadır. Bunlara ek olarak antre, banyo, kiler, çamaşır odası ve teras bulunmaktadır. 3+1 dairelerde salon ile mutfak ayrı olarak tasarlanmıştır.

Metafor Ankara kampanyası

Proje kapsamında satışa sunulan dairelerin sonlarına yaklaşılmaktadır. Bunun için projede kampanyalı satışlara yer verilmektedir. Şu anda kalan son daireler için yüzde 20 indirim imkanı sağlanmaktadır. Taksitle ödeme yapmak isteyenler içinse 18 ay faizsiz taksit imkanı sunulmaktadır. Ayrıca kişiye özel esnek ödeme paketleri de kampanya kapsamında yer almaktadır.

Metafor Ankara kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 312 342 03 40 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca metafonankara.com sitesinden proje hakkında bilgi alabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.

Benzer kampanyaları incelemek için tıklayınız