Kategoriler
Güncel

Metaverse’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi satıldı

Hürriyet yazarı Hande Fırat köşesindeki yazısında, AK Parti’nin Metaverse adımlarıyla ilgili bilgilere yer verdi. Fırat, dünya çapında mülk veya arazi sahibi olmanın yanı sıra sanal evrenlerde de tapu sahibi olmanın moda olduğunu söyledi. Ayrıca bu durumun AK Parti ve hükumeti de harekete geçirdiğini belirtti.

Ak Parti’nin Metaverse adımları

Hayatımıza çok yeni bir zamanda giren Metaverse evreni ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Günümüzde normal arsa ve tapu satışlarının yanı sıra ayrıca bu sanal alemde yapılan tapu satışları geldi.  Ünlü isimler Metaverse’de partiler düzenlemektedir. Ayrıca bu sanal evrenlerde arsa, bina, dükkan, tarihi eser satın alınabiliyor olması bir çılgınlığa dönüştü.

Metaverse’de yaşanan gelişmeler AK Parti ve hükumeti de harekete geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Metaverse forumu güncelleneceği daha önce belirtilmişti. Metaverse, kripto para ve sosyal medyada alım satımların nasıl yapıldığı incelenecektir. Ayrıca alım satımların da regüle edilmesi gündem maddelerinden biri olarak öne çıkmaktadır. En son gerçekleştirilen MYK Toplantısında AK Parti kurmayları ” Şu anda insanlar yurt dışından Meryem Ana Tapınağını, müzeleri satın alıyorlar ” diye belirtmişti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Metaverse’de Kim Aldı?

Hande Fırat, AK Partililere uyarı yaptı. Ayrıca sanal evrende Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin çoktan satıldığını belirtti. Kimin aldığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak külliyeyi geri satın almak için yüksek miktarda ödeme yapmak gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin yanı sıra parti genel merkezlerinin de Metaverse’de satışa çıkarıldığı öğrenildi. DEVA Partisi, sanal evrelerde parti binalarını satın alan tek parti olarak öne çıkmaktadır.

Fırat Metaverse’de parti binası satın almanın öneminden bahsetti. Ayrıca ” Örneğin sanal gözlükle sanal evrenlere girenler, AK Parti binasının önünden geçerken, bir sürprizle karşılaşıp Z Partisinin afişini görebilirler ” dedi.

Diğer güncel haberler için tıklayınız…