Kategoriler
Proje Haberleri

Metro Green 2 satışları başladı

Metro Green 2 projesi özel mimari işçilik ve kaliteli yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Edes Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Edes Yapı güvencesi ile tasarlanan projede her biri 5 katlı 2 blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Elektrikli araçlar için her araca özel şarj istasyonları bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Fitness salonu, çocuk oyun parkı ve çatıda seyir terası bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

11111Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çimstone, ledli tezgah, yatak odalarında gömme dolap, banyolarda seramik duş sistemi, klima, portmanto ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bütün odalarda alçıpan led sistemli olup ledler takılıdır. Üstelik parke altları yerden ısıtmanın daha hızlı sıcaklık yayması için alüminyum şilte ile kaplıdır.

Metro Green 2 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Abdurrahmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Etrafında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, deniz otobüsü, Marmaray, metrobüs metro, minibüs ve otobüs gibi pek çok ulaşım aracı yakın mesafede yer almaktadır.

Metro Green 2 fiyatları ne kadar?

Metro Green 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 169 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 561 20 07 veya 0 (533) 296 40 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…