Kategoriler
Proje Haberleri

Metrolife Premium Sancaktepe yakında satışta

Sinpaş ağırlıklı olarak İstanbul ve Ankara’da yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Halihazırda satışı devam eden projelerin yanı sıra ayrıca yeni projeleri de hayata geçirmek için çalışmalara devam etmektedir. Firma İstanbul’da bir yeni bir proje için ön çalışmalara başlamıştır. İstanbul, Sancaktepe’de hayata geçirilecek olan yeni projenin adı ise Metrolife Premium Sancaktepe olarak belirlenmiştir.

Proje detayları henüz belli değil

Metrolife Premium Sancaktepe projesinde daire tipleri, büyüklükleri bilgiler henüz belli değil. Ayrıca projenin teslim tarihi, ödeme planı, daire fiyatları hakkında da henüz bilgi bulunmamaktadır. Tüm bu bilgilerin projenin lansmanı yapıldığında belli olacağı beklenmektedir.

Sinpaş’ın İstanbul ve Ankara’da satışı devam eden projelerde bulunmaktadır. Firmanın İstanbul’da satışı devam eden projeleri arasında Boulevard Sefaköy, Sinpaş Finans Şehir projeleri yer almaktadır. Ayrıca Metrolife Sancaktepe, Sinpaş Gökorman ve Sinpaş Koru Aura projeleri de yer almaktadır.

Ankara’da ise Boulevard Çankaya, Ege Vadisi, Marina Ankara, More Suites & Residences ve Sinpaş Altınoran projelerinin satışları devam etmektedir. Ayrıca Bursa’da Bursa Modern, Marmaris’te ise Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin satışları devam etmektedir. Firmanın İstanbul ve Ankara’da satışı başarı ile tamamlanan bir çok konut ve iş yeri projesi de bulunmaktadır.

Metrolife Premium Sancaktepe nerede?

Metrolife Premium Sancaktepe projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi ulaşım olarak şehrin merkezi bölgesinde yer almaktadır. Bu nedenle ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje haberleri için tıklayınız…