Kategoriler
Proje Haberleri

Metrolife Sancaktepe’de 72 ay vadeyle ödeme

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, Sinpaş GYO firması imzasıyla hayata geçirilen Metrolife Sancaktepe konut projesi, toplam 544 adet konut ve 10 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 2,5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 daireler 58 ila 76 metrekare, 2+1 daireler 85 ila 139 metrekare, 3+1 daireler 120 ila 206 metrekare, 4+1 daireler 180 ila 268 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin 2020 yılının aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Metrolife Sancaktepe konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 321 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 478 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 725 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde 72 ay vade ile konut sahibi olabilmek mümkün. Projede peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor.

Metrolife Sancaktepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Isı pay ölçerli konut projesinde balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden Sancaktepe’de hayata geçiriliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje, metronun hemen yanında inşa ediliyor.

Metrolife Sancaktepe konut projesi, Abdurrahmangazi Mah. Asır Cad. No: 32-34 Sancaktepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 1 440 numaralı telefondan ulaşılıyor.