Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Şehir fiyat listesi

Meva Şehir konut projesi Ünsal Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ünsal Grup firması tarafından Eryaman’da hayata geçirilmektedir. Ankara konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde yer almaktadır. Farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerinin yer aldığı projede satışlar da tüm hızıyla devam etmektedir. Meva Şehir fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 107 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Eryaman konut projesinde toplam 18 adet konut bloğu yer almaktadır. 18 adet konut bloğunda ise toplam 1.800 adet daireye yer verilmektedir. Projede 2+1, 3+1, lüx 4+1 ve delüx 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Genel olarak 2+1 tip daireler brüt olarak 105 metrekare büyüklüğündedir. Net olarak ise 70 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler brüt olarak 150 metrekare büyüklüğündedir, net olarak 115 metrekaredir.

Konut projesinde yer alan lüx 4+1 tip dairelerin brüt alanları 193 metrekare, net büyüklüğü ise 165 metrekaredir. Ayrıca delüx 4+1 tip dairelerin brüt alanları 250 metrekare, net olarak ise 190 metrekare büyüklüğündedir.

Meva Şehir projesinde görüntülü arama ile gezilebilmektedir. Konut projesi kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Proje özelliklerine genel olarak bakıldığında otopark olarak açık otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca gölet, okul, fırın, kafe, restoran, avm gibi ortak alanlar da yer almaktadır. Bunların dışında birçok aktivite alanı da proje içerisinde mevcuttur.

Meva Şehir fiyat listesi

Meva Şehir projesinin genel olarak fiyatlandırması ilanlardaki evlere göre sıralarsak;

105 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları  699 bin TL’den başlamaktadır.  Satışları tamamlandı.

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 875 bin TL’den başlamaktadır. Satışları tamamlandı.

194 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 250 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 3 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde fiyatlandırma listesi de yapılabilmektedir. Oda sayılarında ve konumuna göre de merkeze yakın Etimesgut’ta bulunan dairelerden oluşur ve odaları oldukça geniş ve ferahtır. Konumu gitmek istediğiniz genel yerlere oldukça yakın mesafededir. Sizlerle bu evleri tercih ederek konumumdan da yararlanabilirsiniz.

Genel olarak Meva Şehir projesi toplam 1.800 adet konutun yer aldığı büyük bir proje olarak yer almaktadır. Ayrıca sizler Ankara konut projesindeki daireler hakkında firmadan detaylı bilgi alabilirsiniz. Konut projesinde örnek daire mevcut olup örnek daireleri görebilirsiniz. Projenin 2021 yılı Aralık ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız 444 0 698 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Ayrıca Ankara projeleri için tıklayınız…