Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Şehir yüzde 5 indirim ile satışlara devam ediyor

Meva Şehir Ankara’nın en görkemli ve büyük projelerinden birisidir. Ünsal Group tarafından hayata geçirilen projede yaşam başlamış durumda. Dairelerin büyük kısmının satıldığı projede kampanyalar ile daire satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satış avantajları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Meva Şehir 300.000 metrekare yeşil alan üzerine konumlandırılmış bir projedir. Çok sayıda farklı seçenekte daire bulunan projede 4+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş yapılı olduğundan hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Mutfak ve salon birbirinden ayrı olarak tasarlanmıştır. Konutlarda ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odası içinde ebeveyn banyosu dışında özel bir alan olarak giyinme odası da vardır. Isınma merkezi ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Yazın serinlemek için klima kullanılmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımaya elverişlidir. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır.

Meva Şehir projesinde yeşil alan üzerinde özel yürüyüş yolları yapılmıştır. Bu yollara ek olarak yeşillikler arasında dinlenme alanı olarak kamelyalar hazırlanmıştır. Kamelyaların dışında çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk parkı vardır. Bu çocuk parkında çocukların en çok sevdiği büyük oyuncaklar yer almaktadır. Site içinde yeşillikler arasında özel tasarımlı süs havuzları da vardır. Bu süs havuzları her mevsim doğal ve güzel bir manzara izlemenizi sağlayacaktır.

Meva Şehir konumu ve satış avantajları

Proje merkezi bir konumda olup çoğu önemli yere yakındır. Okul, market, alışveriş merkezi, sağlık hizmetleri, eczane gibi alanlara yakındır. Daha uzak bölgelere ulaşım için de hem toplu taşıma araçları hem de özel araçlar rahatlıkla kullanılmaktadır. Toplu taşıma için TCDD Hızlı Tren Gar’ına 1 dakika, hastaneye 3 dakika, Adliye Sarayı’na 5 dakika, tren istasyonuna 2 dakika ve metroya 3 dakika uzaklıkta bir konumdadır.

Meva Şehir projesindeki daireler hemen teslim olarak satışa sunulmaktadır. Daireler şu anda 0,99 kredi oranı ile yüzde 5 indirim ve  120 ay vade ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve satış avantajları için 0 444 06 48 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…