Kategoriler
Proje Haberleri

Mevsim İstanbul’da banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Sarılar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mevsim İstanbul konut projesi, toplam 6 bin 972 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 3 blokta toplam 187 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 93 metrekare ila 152 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 144 metrekare ila 258 metrekare arasında ve 4+1 tipteki daireler 249 metrekare ila 255 metrekare arasında tasarlandı. Projedeki bloklar 10 katlı olarak tasarlanarak hayata geçirildi.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Mevsim İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 838 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 593 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı da 2 milyon 12 bin TL olarak belirlendi.

Projede banka kredisiyle ya da konut firması bünyesinde taksitlendirme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Mevsim İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, masa tenisi, sinema, futbol sahası ve basketbol sahası, açık ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Belgrad Ormanı manzaralı konut projesi, TEM’in hemen yanında yükseliyor. Proje; Nişantaşı Üniversitesi’ne 1,5 kilometre, Türk Telekom Arena’ya 3 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Mevsim İstanbul konut projesi, Hamidiye Mah. Alp Sok. No: 7 Kağıthane /İstanbul adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0212 294 02 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.